MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 3

Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na smalcu, z obu stron na złoty kolor. Możesz na patelnię położyć także połówkę cebuli, wtedy kotlety nabiorą jeszcze więcej aromatu.

Zobacz również

Byli premierzy, politycy, i były prezydent o 20-leciu Polski w UE i jej początkach

Byli premierzy, politycy, i były prezydent o 20-leciu Polski w UE i jej początkach

Sparta – Unia: Deszcz zlał kibiców, a WTS to samo zrobił z Bykami. Pokaz siły Sparty!

Sparta – Unia: Deszcz zlał kibiców, a WTS to samo zrobił z Bykami. Pokaz siły Sparty!

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz