Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Robienie obiadów na kilka dni jest bardzo częstą praktyką...
fot. Pixabay

Odgrzewasz to jedzenie? Popełniasz błąd! Tych potraw nie odgrzewaj dla swojego bezpieczeństwa!

Odgrzewasz to jedzenie? Popełniasz błąd! Tych potraw nie odgrzewaj dla swojego bezpieczeństwa!

Robienie obiadów na kilka dni jest bardzo częstą praktyką stosowaną przez wielu z nas. Zazwyczaj jest to rozwiązanie bardzo ekonomiczne nie tylko pod względem finansowym, ale i w kwestii gospodarowania czasem. Jednak nie zawsze odgrzewanie potraw z poprzedniego dnia jest dobrym pomysłem. Czasem oznacza to bowiem utratę walorów odżywczych i smaku, ale niekiedy odgrzewanie, zwłaszcza nieprawidłowe, jest szkodliwe dla naszego zdrowia! SZCZEGÓŁY ZNAJDZIESZ >>>TUTAJ<<< lub na kolejnych stronach!>>>

Zobacz również

Tak zmieniła się Łódź! Te miejsca nie wyglądają już tak samo. Zobacz ZDJĘCIA

NOWE
Tak zmieniła się Łódź! Te miejsca nie wyglądają już tak samo. Zobacz ZDJĘCIA

Myślał, że inwestuje w akcje koncernu paliowego, a zainwestował 20 tys. zł w oszusta

Myślał, że inwestuje w akcje koncernu paliowego, a zainwestował 20 tys. zł w oszusta

Polecamy

Uważajcie, idą burze! IMGW wydało ostrzeżenie I stopnia dla Lubuskiego!

Uważajcie, idą burze! IMGW wydało ostrzeżenie I stopnia dla Lubuskiego!

Nie żyje Mirosław Rataj, były naczelny Gazety Lubuskiej i prezes Wydawnictwa Lubpress

Nie żyje Mirosław Rataj, były naczelny Gazety Lubuskiej i prezes Wydawnictwa Lubpress

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz