MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni nie powinniśmy podgrzewać niektórych dań,...
fot. Pixabay

Odgrzewasz to jedzenie? Popełniasz błąd! Tych potraw nie odgrzewaj dla swojego bezpieczeństwa!

Jakie potrawy tracą smak po podgrzaniu?

Na patelni nie powinniśmy podgrzewać niektórych dań, ponieważ wpływa to na ich smak. W przypadku puree ziemniaczanego z pewnością ulegnie on pogorszeniu, a także zmianie podlegać będzie konsystencja. Podobnie wygląda sprawa carbonary. Danie to może stać się wręcz jajecznicą z makaronem.

ZOBACZ TEŻ:
Stan witaminy E w organizmie
Tak zrzucisz zbędne kilogramy! Połącz dietę ze skutecznym leczeniem!

Zobacz również

Dzieci bawiły się nad rzeką, a matka była pijana. Apel policji

Dzieci bawiły się nad rzeką, a matka była pijana. Apel policji

Prawie 120 ochotników chce wstąpić do radomskich terytorialsów [ZDJĘCIA]

NOWE
Prawie 120 ochotników chce wstąpić do radomskich terytorialsów [ZDJĘCIA]

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella